Zaterdagmiddag 29 mei 2021 konden we rekenen op een lekker zonnige middag voor onze brainstormsessie over ons te bouwen wijkcentrum. Nu de wijk steeds groter wordt, komt het realiseren van dit centrum steeds dichterbij. Er is in ieder geval ruimte voor een basisschool en plek om elkaar als wijkbewoners te ontmoeten. Maar wat willen deze […]

Wist je dat…onze hele wijk een 30 kilometerzone is? Ook de Guldenmiddenweg, die vanaf de rotonde aan de noordkant de wijk in gaat. Veel mensen rijden hier te hard, wat gevaarlijke situaties creëert. Let goed op je snelheid en help ons de wijk veilig te maken!

Wist je dat.. restafval met je pasje storten in de ondergrondse container geen limiet heeft en gratis is? Je het dus niet naast de container/in de wijk hoeft te dumpen? Regelmatig wordt er rondslingerend restafval aangetroffen in de wijk en naast de containers. Laten we met ons allen proberen de wijk schoon te houden!

In dit filmpje uit 2016 wordt onze wijk in beeld gebracht door wijkwethouder Koning en twee toenmalige leden van ons wijkplatform: Miranda Nekeman en Rina Dekker.