Wij zijn het Wijkplatform van de Nieuwveense Landen. U weet wel, dichtbij de herkenbare watertoren van Meppel. Als wijkplatform is het onze visie dat wij het leefplezier van de inwoners verhogen door mensen te verbinden, maar ook door een serieuze gesprekspartner van de gemeente te zijn.

We zijn een snelgroeiende wijk met een zeer diverse populatie. Van jong tot oud, samen doen we ons best om van onze jonge wijk een duurzame, groene en toekomstbestendige plek te maken. Om dit te bereiken willen we graag de handen ineenslaan met onze medebewoners en de gemeente. We praten graag mee over bijvoorbeeld de energietransitie en de inrichting van het multifunctioneel centrum in onze wijk, maar ook de inrichting van de openbare ruimte.

Als bestuursleden vertegenwoordigen wij het algemeen belang in de wijk in de breedste zin en vermijden we zoveel mogelijk een eigen agenda. We denken actief en constructief mee over de onderwerpen die de wijk aangaan. We zijn een waardig gesprekspartner, zowel intern als extern.